Модель і редакторка Наталі Розер поділилася відвертими фото в купальнику, присвятивши знімок актуальній темі карантину, який запроваджений у значній кількості країн світу задля протидії пандемії коронавірусної хвороби COVID-19.

Відповідну світлину дівчина виклала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

На знімку жінка позує в бікіні, топ якого одягнутий униз головою. Через це тканина ще відвертіше підкреслює груди Наталі Розер.

"У мене закінчуються карантинні жарти. Підпишіть цю фотографію самі", - написала модель.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Схоже, що більш ніж 1,2 мільйона підписників оцінили старання моделі потішити їх у скрутний час. Наразі допис зібрав майже 37 тисяч позначок "Мені подобається". Також під постом можна побачити велику кількість схвальних коментарів.

Наталі Розер далеко не вперше публікує фото у купальнику за останній час. Не зовсім зрозуміло, чи ділиться жінка архівними фото, чи має доступ до місць, зокрема пляжів, де такий вигляд є доречним.

На одному знімку Розер разом з двома іншими жінками прогулюються взагалі без одягу. Однак у підписі до фотографії вона відзначає, що вони дотримуються "соціальної дистанції".

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Супермодель Алла Костромічова показала "мокре" фото в купальнику: "Вона ще й знімає..."

Як повідомляв портал "Знай.ua", Полякова підкорила Майямі тілом в купальнику, позаздрить будь-яка модель: "Вам 20 років?"

Також "Знай.ua" писав, Готуємося до пляжного сезону: топ-11 модних купальників.