Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість висловила своє занепокоєння коронавірусом COVID-19, закликаючи фанатів сидіти вдома на карантині і вигадуючи для них різноманітні інтерактиви, такі як прямі ефіри з зірками шоу-бізнесу, тренування, домашні рецепти, казки на ніч і багато іншого. Так, артистка поділилася спільним тренуванням по відеозв'язку зі своїм тренером Сергієм, якому вдалося схуднути за 4 тижні на 11 кілограм. Ольга не тільки вивідала секрет такої блискавичної втрати ваги, але і наполегливо займалась спортом, а щасливі шанувальники тепер можуть повторити нелегке тренування в будь-який зручний час.

Займалися на вихідних фітнес-інтенсивом з моїм тренером @sheremeta_sergey 💪🏻 Горить все 🔥🔥🔥
, - поділилася емоціями Полякова. Фолловери не пройшли повз і залишилися в захваті: "Ну я б теж з таким тренером 3 рази в день займалася б😍😂", "Ви молодець ))))❤️", "Спасибі, Олечко, за тренуваннячка...!!!🤩😍😘", "На такому тренуванні здохнути можна 😂😂😂 Непідготовленому нічого й потикатися 😂😂😂🔥🔥🔥", "Супер! Дуже сподобалося", "Оля, обожнюю вас )", "Дякую Оля вам за супер тренування💥 Як завжди АГОНЬ😊👍".

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику і зізналася, що відпочиває з подружкою, але здається, подружка була погано підготовлена до літа і не поголила ноги.