Популярний норвезький актор Крістофер Гівью, якого всі знають за роллю Тормунда "Смерть Велетнів" у серіалі "Гра престолів", разом зі своєю дружиною повністю вилікувався від коронавірусної інфекції.

Радісною новиною знаменитість поділився на своїй Instagram-сторінці.

"Привіт! Ми повністю одужали і в доброму здоров'ї після того, як я заразився коронавірусом, і, швидше за все, моя дружина Грю Гівью. Через кілька тижнів карантину в готелі, а також ще кілька в приміщенні після зникнення всіх симптомів, ми нарешті в безпеці та здорові. Нам пощастило мати лише легкі симптоми Covid-19. Ми посилаємо свою любов і думки всім людям, де вірус лютує набагато сильніше, і всім, хто втратив своїх близьких через хворобу", – повідомив Крістофер.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, що Крістофер Гівью разом з дружиною здав позитивний тест на коронавірус 17 березня.

Як повідомляв портал Знай.uа, зірка фільмів "Піжмурки" та "Заборонена зона" Жанна Болотова захворіла на коронавірусну інфекцію Covid-19.

Також портал Знай.uа писав, що скандально відома екоактивістка Грета Тунберг заразилася коронавірусом.