15 квітня відзначається особливо важлива дата у світі пострадянського шоу-бізнесу - день народження Алли Пугачової. Це привід для шанувальників, колег і засобів масової комунікації приділити окрему увагу ролі цієї постаті, висвітлити окремі факти її біографії.

Видання Teleprogramma.pro поговорило артисткою Оленою Воробей, співаком Вітасом і співачкою Жасмин про їхній досвід спілкування з Аллою Борисівною.

Воробей не поскупилася на компліменти. "Алла Борисівна – унікальна Артистка з великої літери. І не тільки артистка, а ще й жінка, людина, особистість. Цікава, екстраординарна, штучна, ексклюзивна! Зазвичай при зустрічі з такими надзвичайними людьми нападає німота, ломота, втрачається свідомість… Це визначається масштабністю особистості.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Саме тому, коли я вперше побачила Аллу Борисівну, у мене стався «полуобморок». І цей стан не проходить, тому що ти вже заздалегідь так любиш цю людину, так високо цінуєш його, що цілком обгрунтовано робеешь", - стверджує комедіантка.

Розповіла артистка і про те, як Примадонна відноситься до пародій на себе. "Вона абсолютно лояльно ставиться до пародій, розуміючи: якщо ти – селебріті, то ти постійно перебуваєш під прицілом пародистів. Це – частина амплуа артиста, це – «побочка». В цьому плані з неї можна брати приклад. Я не чула ні про одному скандалі з її участю, навіть якщо пародія була некоректною. Вже в неї-то, я думаю, найбільша кількість "двійників"", - каже Горобець.

Алла Пугачова з чоловіком Максимом Галкіним і дітьми, скріншот: YouTube
Алла Пугачова з чоловіком Максимом Галкіним і дітьми, скріншот: YouTube

Вітас ж до дня народження Пугачової згадав про знайомство з нею.

"З Аллою Борисівною ми зустрілися в 2000 році, на програмі «Різдвяні зустрічі». Вона мені сказала: «Вітас, підійди до мене». Я підходжу, поруч сидить Пресняков. Вона запитує: «Вітас, а ви дійсно можете взяти таку високу ноту?». Я кажу – «Так». – «А не могли б ви зараз показати?».

Я показав – тягнув найвищу ноту секунд 10. Пугачова широко відкрила очі, а потім поплескала Преснякова по плечу і сказала: «Ну що, Володя, зрозумів, як співати треба?». Ось таким було наше знайомство з Аллою Борисівною Пугачовою.

Через деякий час я зустрів її за лаштунками. Я був у величезному довгому костюмі риби, у мене були платформи висотою 40 сантиметрів, я був весь в якихось антенах, в блискучому шоломі… Пугачова подивилася на мене і каже: «Вітас, боже мій… Жертва іміджу!».

Потім ми співали з нею дуетом на сцені концертного залу «Росія» пісню «Все можуть королі», а потім бачилися з нею на програмі Малахова «Привіт, Андрій!». Алла Борисівна завжди тепла і доброзичлива в спілкуванні. Вона часто давала мені поради. Вважаю, що Алла Борисівна – єдина велика і неповторна співачка в нашій країні", - також не приховує свого захоплення Вітас.

Алла Пугачова в молодості, скришот з мережі
Алла Пугачова в молодості, скришот з мережі

У співачки Жасмін склалися особливо теплі і близькі стосунки з Пугачовою.

"Ми з Аллою Борисівною знайомі більше половини мого життя, перша наша зустріч відбулася ще до того, як я почала кар'єру співачки.

Я тоді тільки-тільки вийшла заміж і переїхала в Москву, була зовсім юною дівчиною, і перед зустріччю з такою великою зіркою, звичайно, дуже хвилювалася.

Але Алла Борисівна з перших секунд зачарувала своєю простотою і відкритістю. Я тоді була в положенні – чекала першого сина Мішу, і ніколи не забуду, з якою материнською теплотою і щирістю вона погладила мене по животу і побажала всього найкращого.

Ну а в 2003 році Алла Борисівна виступила режисером мого сольного концерту. Було дуже страшно і відповідально. Коли поруч сама Алла Пугачова, потрібно було тримати планку особливо на високому рівні. За час підготовки до того шоу я дуже багато чому в неї навчилася. І не тільки в плані того, як правильно налагодити контакт з глядачем або добре виглядати в кадрі.

Вона дала мені один дуже особистий рада, який я ніколи не забуду. Пам'ятаю, перед виходом на сцену вона взяла мене за руки й прошепотіла мені його, з тих пір він був для мене як мантра. Розмова була дуже особистим, я нікому не розповідала, що саме вона мені сказала, але сама буду пам'ятати завжди.

до Речі, Алла Борисівна була категорично проти мого псевдоніму, сама вона називає мене наодинці тільки по імені – Сара.

Зараз ми часто зустрічаємося на сімейних, дружніх і дитячих святах, адже наші молодші діти приблизно одного віку. До речі, моя донька Маргарита не цілком розуміє, хто така Алла Борисівна, але дуже до неї тягнеться, мабуть, відчуває дитячим гострим чуттям її доброту і щирість", - ділиться неймовірними подробицями Жасмин.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Аллі Пугачовій - 71, Максим Галкін і діти влаштували Примадонні неймовірний сюрприз.

Як повідомляв портал "Знай.ua" "Вона космос", - дочка Галкіна і Пугачової підкорила Instagram неймовірною красою.

Також "Знай.ua" писав, що Не стало сина Пугачової і Кіркорова: як Примадонна пережила величезну втрату.