Українська співачка Тіна Кароль не припиняє переконувати українців дотримуватися вимог карантину та не виходити з дому без нагальної потреби. Тепер аргументом за це стала фотографія з тренування зірки естради.

Відповідну світлину Тіна Кароль виклала у розділі "сторіз" на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram. Наразі вже термін життя тимчасового допису сплив і він вже не доступний для перегляду.

На фото Кароль одягнена у форму для тренувань. Жінка сидить на підлозі, широко розсунувши ноги, що показує її гарну розтяжку.

Тіна Кароль, фото Instagram
Тіна Кароль, фото Instagram

Авжеж, до одіозних шпагатів російської балерини Анастасії Волочкової українці ще далеко. Нещодавно Волочкова розкинула свої ноги ніби над палаючим багаттям, тому може здатися, що Настя буквально сіла у вогонь.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Також досить складно провести зв'язок між ефектним фото Тіни Кароль на тренуванні та необхідністю залишатися вдома. Однак самоізоляція все одно є надзвичайно важливою для протидії поширенню коронавірусної хвороби.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що досить зворушливий дует Карини Арбельяни з Тіною Кароль на "Голосі країни" розбив серця слухачів.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Тіна Кароль похвалилася зворушливим відео з сином Веніаміном, який повернувся додому з навчання у Великобританії на час карантину через коронавірус COVID-19.

Також "Знай.uа" писав, що Тіна Кароль похвалилася несподіваним відео, показавши, як відповідально дотримується умови карантин через коронавірус COVID-19.