Російський артист Влад Топалов вирішив порадувати своїх фанатів незвичайним розіграшем, однак вибрав для цього досить дивний знімок. Відповідна публікація з'явилася в Instagram.

"Карантин - не привід сумувати. Ми з друзями трохи хочемо порадувати вас, поки ви вдома, як і ми) даруємо грошики", - порадував фанатів Топалов.

Він оголосив, що готовий віддати з друзями мільйон рублів тому, хто трохи попрацює, зокрема підпишеться на всіх його друзів.

Влад Топалов, фото: Instagram
Влад Топалов, фото: Instagram

"возлюби сторіс моїх друзів і дивися їх кожен день; даруй свої сердечка нашим постам і нехай тобі посміхнеться удача", - пише співак.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Кейт Міддлтон пожертвувала своє волосся, а потім дізналася про онкологію
Показати ще

Розрекламувати такий подарунок Топалов вирішив фотографією з концерту, на якій він позує в чорно-бардовому костюмі і співає в мікрофон. Шанувальників зацікавила дивна поза артиста, адже під час виконання пісні він тримає себе рукою за саме інтимне місце.

"А щоб ви повірили в щасливі випадковості, вже сьогодні ми рандомно виберемо в сториз трьох ❤ і відправимо перші шматочки розпиляного 🍋🍋🍋 прямо вам на карту💸", - пообіцяв співак.

Він попросив дивитися свої сторіс у фанатів. Хоча зазвичай за соціальними мережами улюблених артистів шанувальники стежать пильно, бо цікавляться життям зірки, а не тільки з бажання розбагатіти.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, чоловік Тодоренко Топалов перетворився в конячку і прокатав на собі найдорожчого чоловіка.

Як повідомляв Знай. ua, Регіна Тодоренко і Влад Топалов оголосили розіграш двох мільйонів.

Також Знай. ua писав, що Регіна Тодоренко відверто розповіла про пологи.