Відома українська телеведуча Оля Фреймут, яка отримала широку популярність скандальними витівками у програмі "Ревізор", часто радує фанатів яскравими постами в своєму Instagram. Так, в цей раз зіркова телеведуча показала незвичайні фото, а підписи до них зізналася, що підслухала чужу розмову в літаку і поділилася враженнями від нього.

На першій фотографії Ольга розкинулася на витонченому диванчику. На ній довга чорна спідниця в підлогу і елегантна біла блузка, волосся розпущене, а на обличчі втомлений вигляд. На другому фото Фреймут в цьому ж вбранні, але накинула піджак і позує вже на вулиці. У підписі до публікації вона написала: "якось у літаку почула фрагмент розмови – чоловік, дуже симпатичний, до речі, говорив наступне: "Життя поділяє людей на тих, хто керує. І на тих, ким керують". Я навіть не пригадаю зараз, звідки і куди летіла, але випадково почуте запам'ятала добре. Роблю все, щоб не опинитися в товаристві тих, які самі собі не належать і обслуговують чужі інтереси. Домовитися з життям можна все, якщо знати, чого хочеш. І не сумніватися, що дійсно варто кращого".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Оля Фреймут показала коханого чоловіка, шанувальники зворушені до сліз.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Оля Фреймут зворушила мережу фото з чоловіком.

Також портал "Знай.ua" писав, що новий наряд Фреймут насмішив фанатів.