Продюсер, режисер і кліпмейкер Нателла Крапівіна, відома створенням проєкту "Орел і решка", жорстко висловилася з приводу зростання впливу блогерів, відеоблогеров та інфлюенсерів, а також створюваного ними вмісту. На думку професіоналки від шоу-бізнесу, особливо цю ситуацію загострив карантин, і зараз можна спостерігати значне зниження інтелектуальних запитів аудиторії. Зокрема, ця критика була спрямована і проти Instagram-зірки Анастасії Івлєєвої, яка свій шлях до слави початку саме на шоу "Орел і решка".

Про це Крапівіна написала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Настя Івлєєва, скрін з відео
Настя Івлєєва, скрін з відео

"Думаю, як би там далі не розгорнулася ситуація з цим остогидлим вірусом, світ вже не буде таким як раніше. навіть не через пережитий колективний страх або крах економіки або обмежувальних заходів у дусі кращих антиутопій, а тому, що я зрозуміла, що ми живемо у світі, де інтелект здох.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

карантин остаточно переконав мене в тому, що заради хайпа люди тепер здатні на все. підпалити себе, проколоти член, нас**ти самому собі на обличчя. якщо це подивляться кілька сотень тисяч чоловік. а вони подивляться! і це будуть підлітки. наші з вами діти.

і затягніть все це на рік, ми б побачили онлайн твори крутіше «Калігули» Тінто Брасса і «Сало» Пазоліні. безумовно бездарно зняті, але з не меншим розмахом.

розумію, що виглядаю, як старезна бабуся і зараз повискакують любителі бити в груди і кричати, що кожен має право на все!

безумовно, це так.

і це «право на все» призводить до того, що президентом може стати артист, а міністром культури, наприклад, блогер.

а жити ми будемо в країні, де шоу ніколи не закінчується.

просто тому що бути ідіотами - весело",- написала діячка шоу-бізу.

В коментарях підписники встигли звинуватити продюсерку в заздрості до Івлєєвої, на що Крапівіна зовсім не розгубилася і пояснила, що та своїм успіхом завдячує саме шоу "Орел і решка", а значить заздрити Крапівіна може тільки сама собі.

Скріншот Instagram
Скріншот Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, продюсер Лободи Крапівіна зробила дивне зізнання в честь 38-річчя: "Знаю, що найважливіше".

Як повідомляв портал "Знай.ua" Крапівіна змусила Лободу заговорити про Ліндеманна, гарячі танці під Rammstein.

Також "Знай.ua" писав, що Світлана Лобода показала інтимні фото з Крапівіною – "Спочатку дружили, а потім…"