Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила архівне пікантне фото з відпочинку на райських Мальдівах, примірявши купальник гірчичного кольору і засвітивши розкішну фігуру. Так, артистка вирішила поміркувати на тему карантину через коронавірус COVID-19, запросивши в прямий ефір лікаря Євгенія Комаровського і пообіцявши відповісти на найбільш цікаві питання про хворобу від шанувальників.

Друзі, завтра разом з доктором Комаровським @doctor_komarovskiy ми проведемо спільний прямий ефір. Говорити будемо про те, що хвилює нас всіх вже тривалий час - про коронавирусе. Разом з доктором ми спробуємо розібратися, чи так страшний цей вірус, дійсно існує безсимптомна форма цього захворювання, як захистити себе і своїх дітей, а так само поговоримо про міфи, якими оточений коронавірус.
, - поділилася інформацією Тодоренко.

Фолловери не пройшли повз і засипали молоду маму компліментами: "Сонячне літнє фото... еххх на море б зараз, а не ось це ось все !!)))", "Красуня ❤️", "Яка гарна ❤", "Регіна, яка ви красива 💜", "Дуже гарне фото❤️", "Бідний Євген Олегович) стільки вже дав інтерв'ю) ну я ще подивлюся звичайно для заспокоєння)", "Фото прям на злобу дня!!!👍👍❤️❤️ так хочеться на море!!🥰🥰🥰💋💋💋🥰🥰".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.