Одна з найпопулярніших екс-учасниць романтичного шоу "Холостяк" і засновниця YouTube-каналу "Ходять чутки" Раміна Есхакзай, яка в минулому була нареченою українського співака Віталія Козловського, часто радує шанувальників яскравими фото і відео у своєму Instagram. Цього разу дівчина показала миле фото, а у підписі до нього звернулася до фоловерам за порадою.

На фотографії Раміна з'явилася на прогулянку, куди вийшла у червоному спортивному костюмі, втім, на знімку видно тільки толстовку з об'ємним капюшоном на голові. Дівчина склала руки на грудях, посміхається і не дивиться в камеру. Її волосся розпущене, а на обличчі легкий макіяж. У підписі до світлини Есхакзай звернулася за порадою, де купити спортивний костюм. "Поговоримо про костюмах. Про спортивних костюмах. Розкажіть, де взяти класний костюмчик для дому/провулок? Щоб зручно, стильно, якісно і за осудні гроші. На час карантину, такі костюмчики – наше все. На мені Annchoo, бренд дружини Позитиву. Будинки в ньому ходити спекотно, для вулиці саме воно. Фото зроблено 1.12.2019 (ого, як час летить). Чекаю на ваші рекомендації", - написала Раміна.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Раміна вперше зізналася, чому втекла від Козловського перед весіллям.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Колишня Козловського телеведуча Раміна розповіла про "важку" кар'єру.

Також портал "Знай.ua" писав, що колишня Козловського детально розповіла про фейкове кохання.