Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко, яка зараз живе і будує кар'єру в Росії, висловилася про проблеми домашнього насильства.

Так, чергове інтерв'ю Регіни стало причиною гучного скандалу. Обговорюючи ситуацію, що сталася в родині Павла Прилучного і Агати Муценієце, вона заявила, що жінки самі провокують чоловіків на домашнє насильство. Після критики ведуча вирішила пояснити свою точку зору в інтерв'ю журналу Glamour.

За її словами, в проблемах завжди винні обидва. Жінка часто шкодує благовірного, що здатне зробити з нього тирана.

"Психологи довели, що жінці, до якої застосовано насильство, подобається бути жертвою. Вона хоче бути рятівницею: чоловік її побив, а вона йому з ранку і розсіл принесе, і втішить. А хто-небудь коли-небудь взагалі замислювався про те, як часто жінки б'ють чоловіків? Адже кожна друга з нас хоч раз давала ляпаса своєму партнеру. Це теж треба брати до уваги", - сказала Тодоренко.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

При цьому вона не виправдовує чоловіків-аб'юзерів, адже і сама виховує сина, якого хоче виростити захисника.

"Потрібно правильно виховувати хлопчика. Дозволяти йому висловлюватися, щоб він у майбутньому міг поспілкуватися зі своєю партнеркою. Якщо він не може цього зробити, то виявляється замкнений у клітці. Розмовляти з жінкою він не вміє, йому і залишається тільки фізичне насильство", - зазначила Регіна.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Тодоренко і Топалов роздають шанувальникам мерседес, гроші та техніку.

Також портал Знай.uа писав, що Регіна Тодоренко показала будинок своєї мрії.