Популярна українська співачка Надя Дорофєєва, яка одружена з виконавцем Володимиром Дантесом і 10 років співала в групі "Час і Скло", часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram. В цей раз зоряна красуня показала незвичайне домашнє відео, яким показала, як проходить її карантин.

Як видно, перед камерою зоряна красуня з'явилася в декількох образах – сплячої, фітнес гуру, з книгою, б'ютіблогеркою, і все це в одному ліжку, з переодяганням та аксесуарами. Виглядає цей ролик дуже веселим і динамічним, а багато шанувальників Наді впізнали в ній себе. У підписі до публікації Дорофєєва написала: "А хто ти на карантині? Пиши". Фолловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зоряної красуні, засипаючи її компліментами і своїми відповідями на її питання.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.ua" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.