Зірка 90-х, співачка Тетяна Буланова нещодавно опинилася на лікарняному ліжку. Кілька тижнів шанувальники нічого не могли дізнатися, що ж сталося з їх зіркою, фанати думали, що Таня заразилася на коронавірус. Однак з'ясувалося, що співачка звернулася до медиків через проблем з серцем.

Про це стало відомо завдяки повідомленням російських ЗМІ.

Тетяна Буланова, скріншот: YouTube
Тетяна Буланова, скріншот: YouTube

Виявилося, що медики стали підозрювати у зірки мікроінсульт, тому залишили її в лікарні. Через кілька днів Тетяна вийшла на зв'язок з шанувальниками. За словами Буланової, у неї був передінсультний стан. Останні дні вона публікувала фото з лікарні і запевняла, що почуває себе краще.

А ось у передачі "Привіт, Андрій!" взяв участь її друг Сергій Рогожин. Артист відповів на запитання тих, хто турбується про зірку.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"Таня Буланова почувається добре! Я з нею на зв'язку. Я думаю, що її незабаром випишуть. Вона поїхала на МРТ і її там вирішили залишити просто обстежувати. Нічого там супер серйозного немає, слава Богу", — поділився Сергій Рогожин з Андрієм Малаховим.

Співачка почала ділитися знімками вечері, який їй передала подруга. Таня покуштувала кілька смачних страв. На кадрах видно, що поруч лежить меню. По всій видимості, жінку досі не виписали з клініки. А напередодні артистка знову показала кулінарні шедеври. Однак своє обличчя вона приховує від камер. Шанувальники сподіваються, що незабаром Буланова розкаже про своє самопочуття і покаже обличчя, щоб спростувати чутки про хворобу, які ширилися мережею.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Салтикову розніс на друзки колишній стиліст - старіюча Барбі.

Як повідомляв Знай.uа Аліна Гросу осідлала напівголого жеребця, а він її кинув – епічне відео.

Знай.uа писав, підопічна Потапа Мішель Андраде зробила карантин дуже гарячим.