Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила відео, показавши, що не дотримується самоізоляції через коронавірус COVID-19, запрошуючи в свій особняк перукарів, різних майстрів салону краси та інших людей. На цей раз жінка позувала з стилістом, який намагався допомогти Анастасії і її волоссю, створюючи нову зачіску. Варто відзначити, що "шевелюра" артистки давно стала окремою темою для обговорень, адже користувачі соцмережі не раз відзначали, що Волочкова з'являється на публіці з брудною головою, а також закликали лікувати волосся, якого залишилося не дуже багато.

Красу нічим не зіпсуєш😂 Анвар-геніальний стиліст і чудовий друг.👍😊 поділилася емоціями Волочкова

Фолловери не пройшли повз, проте коментарі хитра балерина приховала, побоюючись критики в свою сторону. А от на сторінці стиліста з'явилася маса негативних коментарів: "Ви не чули про самоізоляцію? На якій підставі ви вийшли з дому і не дотримуєтесь дистанції?", "Схоже що для цієї мадам закон не писаний.Вона може і в гості до дитини поїхати і в спортзал сходити і стиліста додому запросити!А інші як лохи на самоізоляції сидять!Карантин?Вірус?Штраф?Ні,не чули!Ви про що?Я ж ВОЛОЧКОВА!Мені можна все!Так виходить?", "Я хотіла до Вас прийти , але як побачила що Ви стригли Волочкову, я передумала вже приходити ... Краще б я цього не побачила хто Ваш клієнт💩😱", "Стилісту самому потрібен стиліст 🤦‍♀️", "Який жах😱😱 які в неї ноги сині.ну реально синя курка.ще й лиса🤣🤣🤣🤣Анвар а що Ви їй стригли???судячи по ролику ви просто клацаєте ножицями😂😂".

Скріншот Instagram
Скріншот Instagram

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Волочкова з'їла букети, які отримала на 8 Березня.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Волочкова похвалилася подарунками з Криму.

Також портал "Знай.uа" писав, що Волочкова в купальнику пом'яла сніг шпагатом.