Одіозний телеведучий Дмитро Шепелєв, також відомий як удовець співачки Жанни Фріске та батько їх спільної дитини, прокоментував резонансну заяву Регіни Тодоренко, яка підтримала практику домашнього насильства і переклала відповідальність на постраждалу жінку. Шепелєв заступився за Тодоренко, зазначивши, що це лише її думка.

Про це ведучий, якого прибрали з російського федерального телебачення, розповів у публікації на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

"Є публічна людина. Їй поставили запитання. Вона відповіла", - пояснює Шепелєв.

"Прозвучала думка. Не заклик. Вона может подобатися чи ні. Може бути розумною. Може бути ні", - продовжив удовець Фріске.

Регіна Тодоренко, фото з Instagram
Регіна Тодоренко, фото з Instagram

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Варто зазначити, що Тодоренко встигла слізно вибачитися за свої слова, пояснивши, що не усвідомлювала масштаби проблеми. Однак, здається, мало хто сприйняв її звернення щиро.

"На мій погляд, це дуже сумний симптом — саме змушувати вибачатися. Ну як так? Це діагноз.

Бути публічною людиною не тільки приємно. Це, зрозуміло, ще і відповідальність за слова та вчинки. <...>

Ми живемо в дуже дивний час, який вимагає коректності у всьому: тільки б не зачепити, не порушити тих чи інших. І це змушує писати «я проти домашнього насильства». Але і додати "я і проти булінгу теж і проти тупого цькування"", - веде свою плутану думку Шепелєв.

Однак далеко не всі користувачі підтримали таку думку.

Скріншот Instagram
Скріншот Instagram

"Тобто, загалом-то, якщо будуть звучать інші думки — такі як наприклад: розтління малолітніх — це нормально, знущання над тваринами — теж нічого подібного... — то і до цих думок варто ставитися толерантно?" - написала одна з жінок в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Регіна Тодоренко у розпал карантину згадала, що вона співачка.

Як повідомляв портал Знай.ua, Пафосна Регіна Тодоренко обрала золото, а не захисну маску - "Ховаю в лівій".

Також Знай.ua писав, що Романтична Регіна Тодоренко вигадала собі розвагу на карантині – спробуйте і ви.