66-річний Андрій Макаревич таємно одружився в четвертий раз і приховує дружину.

Музикант ретельно приховує особисте життя від сторонніх очей - новини про недавнє весілля він до останнього зберігав в секреті. Однак деякі подробиці Макаревич все-таки оприлюднив. Про це пишуть російські ЗМІ.

З'ясувалося, що 66-річний Андрій Макаревич в четвертий раз пов'язав себе узами шлюбу ще в грудні минулого року. Та лише через кілька місяців артист зізнався, що щасливий від того, як тепер складається його життя. Лідер рок-групи "Машина часу" вважає, що йому просто пощастило зустріти нове кохання.

Четвертою дружиною Макаревича стала молода єврейка на ім'я Ейнат. Закохані вирішили не влаштовувати пишного заходу і організували скромну церемонію. Судячи з усього, молодята провели урочисту процедуру в Ізраїлі.

Андрій Макаревич з дружиною Ейнат, фото: paparazzi.ru
Андрій Макаревич з дружиною Ейнат, фото: paparazzi.ru

"Молода, красива, розумна ... Весілля у нас як такого не було, насправді. Я не великий любитель цих громадських заходів. Випили дуже вузьким колом. Ніякого пафосу я не влаштовував", - поділився Макаревич.

Андрій Макаревич з дружиною Ейнат, фото: paparazzi.ru
Андрій Макаревич з дружиною Ейнат, фото: paparazzi.ru

Однак, спільне життя Андрія та Ейнат розпочалось з випробування. Молода дружина артиста знаходиться зараз в Ізраїлі, в той час як він сам перебуває на самоізоляції в Москві. Ейнат повинна була прилетіти до Андрія, проте всі рейси скасували. Тепер молода сім'я спілкується по відеозв'язку і чекає можливості возз'єднатися.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Ми, на жаль, порізно. Вона застрягла в Ізраїлі. Я встиг прилетіти, а ось вона затрималася буквально на один день. Так що тепер чекаємо, коли з'явиться можливість зустрітися", - розповів музикант.

Андрій Макаревич з дружиною Ейнат, фото: paparazzi.ru
Андрій Макаревич з дружиною Ейнат, фото: paparazzi.ru

Андрій макаревич з дружиною Ейнат, фото: paparazzi.ru
Андрій Макаревич з дружиною Ейнат, фото: paparazzi.ru

Макаревич також відкрив завісу таємниці і на історію знайомства з обраницею. Пара вперше зустрілася в подорожі по Ефіопії, де і зав'язалися стосунки. Артист запевняє - дружина не є однією з його затятих прихильниць, та й музичною діяльністю сама не займається.

Зазначимо, що раніше Макаревич був одружений тричі. Першою дружиною співака стала Олена Глазова, з якою вони розійшлися через три роки. Після цього рокер одружився з Аллою Голубкиною, що стала матір'ю його первістка - сина Івана. Незважаючи на появу спадкоємця, стосунки пари дали тріщину і вони подали на розлучення. З третьою дружиною - Наталією Голуб, Макаревич прожив найдовше - сім років. Вони розійшлися в 2010 році.

Крім сина, у артиста є дві доньки, народжені поза шлюбом - Анна і Дана. Макаревич намагається підтримувати максимально близькі стосунки з ними і щиро переживає них.

Нагадаємо, Макаревич поділився думками про війну на Донбасі

Як повідомляв портал Знай.ua, Макаревич жорстко пройшовся по льова російських пропагандистах

Також Знай.ua писав, Андрій Макаревич написав пісню, присвячену розгону протестувальників під час мітингів у Москві