Багато людей вже встигли зненавидіти пандемію коронавіруса і пов'язані з нею карантинні заходи. І справді, нікуди не можна вийти, скрізь потрібні медичні маски і рукавички, а при необережності і зовсім можна отримати великий штраф, особливо жителям Москви. Однак деякі люди навіть щасливі, що доля повернулася саме так. Наприклад, Анастасія Волочкова вдячна пандемії!


На своїй сторінці в Instagram Волочкова опублікувала відео, в якому розповіла, що щаслива з-за того, що в Росії оголошено карантин. “Дивіться, який чудовий вихід із пандемії – це очі кота Лакі”, сказала задоволена Волочкова, тримаючи велике, біле, пухнастое тварина на руках. Спойлер: коту таке поводження з власною персоною не сподобалося.
Волочкова заявила, що вона рада перебувати в тому місці, де вона зараз. Вона щаслива, що її оточують улюблені люди, друзі. “Я й раніше не хотіла нікуди їхати, а зараз і поготів”, - заявила вона. “Це прекрасні, романтичні вечори”, розповіла Волочкова.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Волочкова з'їла букети, які отримала на 8 Березня.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Волочкова похвалилася подарунками з Криму.

Також портал "Знай.uа" писав, що Волочкова в купальнику пом'яла сніг шпагатом.