Меган Маркл продовжувала таємно вести свій особистий щоденник після того, як стала дружиною принцп Гаррі. Публікація цих записів може принести величезні гроші герцогині Сасекській і серйозно зашкодити репутації британськіймонархії.

Існування особистих щоденників Меган Маркл змушує британську монархію нервувати, пише The Mirror.

До зустрічі з принцем Гаррі Меган Маркл вела персональний блог The Tig, в якому акторка ділилася з шанувальниками своїми думками, секретами стилю і краси, різними рецептами, і багато хто відзначали, що у Меган є талант публіциста. Однак після заручин майбутня дружина принца була змушена видалити блог, що дуже засмутило і її фанатів, і її саму.

Проте, деякі представники преси впевнені, що дружина принца Гаррі не відмовилася від звички записувати свої думки і спостереження, і за два роки, проведених в британській королівській сім'ї, у неї назбиралося чимало матеріалу.

"Зараз немає ніяких підстав вважати, що Меган може опублікувати свої мемуари, проте той факт, що вони існують і можуть принести їй чимало грошей, змушує британську монархію нервувати", - заявив анонімне джерело в інтерв'ю The Mirror.

Єлизавета II, фото: Kirsty o'connor/PA Wire/PA Images
Єлизавета II, фото: Kirsty o'connor/PA Wire/PA Images

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

За оцінками експертів, особисті щоденники Меган Маркл можуть коштувати близько 150 мільйонів фунтів, а зараз подружжя герцогів Сассекських як ніколи потребує грошей.

"Тепер Меган і Гаррі намагаються забезпечити себе самостійно. Вони витрачають величезні суми на охорону і розкішну нерухомість в Лос-Анджелесі, при цьому єдиним існуючим джерелом доходу для них зараз є принц Чарльз. Це може змусити герцогиню Сассекську продати щоденники", - пише британське видання.

В особистих щоденників Меган можуть міститися не лише деталі її особистого життя в королівської сім'ї, а й приховані подробиці з біографії інших її членів, таких, як принца Ендрю, який влітку минулого року опинився в центрі секс-скандалу, пов'язаного з американським підприємцем Джеффрі Епштейном.

Прокоментував інформацію про можливу публікацію особистих щоденників Меган Маркл і кКоролівський біограф Інгрід Сьюард, зазначивши, що така ймовірність існує:

"Мішель Обама отримала близько 48 мільйонів фунтів за публікацію своєї біографії, а Меган може отримати в три рази більше за свої одкровення. І це дійсно становить небезпеку для монархії".

Королева Єлизавета з принцем Гаррі і Меган Маркл, фото: Frank Sorge/ Legion Media
Королева Єлизавета з принцем Гаррі і Меган Маркл, фото: Frank Sorge/ Legion Media

Якщо взяти до уваги, що Меган Маркл і раніше змушувала британську королівську сім'ю нервувати, відверто висловлюючись в інтерв'ю про своє життя в королівському палаці, то цілком можна припустити, що і в майбутньому дружина принца Гаррі також захоче поділитися своєю історією з широкою аудиторією, тим більше, якщо за це ще й заплатять немалі гроші.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, чому Меган Маркл втекла з королівської сім'ї

Як повідомляв портал Знай.ua принц Гаррі і Меган Маркл розкриють королівські таємниці

Також Знай.ua писав, Маркл оголосила холодну війну Міддлтон до виходу з палацу.