Популярна українська співачка, актриса і секс-символ Даша Астаф'єва часто ділиться з фанатами в Instagram фотографіями з життя і різних фотосесій. Знаменитість похвалилася шикарними кадрами, сидячи на терасі заміського готелю, куди вирушила відпочити відразу після ослаблення карантину через коронавірус COVID-19. Так, артистка похвалилася апетитним сніданком, позуючи абсолютно без макіяжу з рушником на голові і примірявши лише махровий халатик, засвітивши оголені груди. Варто відзначити, що красуня вирушила в уїкенд з найкращою подругою - фтографом і експертом шоу "Топ-модель по-українськи" Сонею Плакидюк.

"Ще один незабутній уїк-енд
Місце для тих, хто цінує справжнє в житті - природу, тишу і свободу, атмосферу гармонії і душевність у всьому!
Дякую за всі старання і усвідомлення того, що відпочинок - це святе 🕊", - подедилась эмоцияим Астаф'єва.

Фолловери не пройшли повз: "Дашенька з баньки?", "Відмінно вийшло ❤️😍🔥", "А Вам спасибі за Ваш інтелект і за таке прекрасне слово - усвідомлення! В даному контексті)) Приємно читати і усвідомлювати усвідомлення іншого! 🌹", "Класно", "Красуня😍😍😍❤️👌", "Зайчик!", "Шикарно🔥🔥🔥".

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Даша Астаф'єва показала селфі в дзеркалі і процитувала свого колишнього.

А ще Астаф'єва заінтригувала фанатів новим спільним знімком з телеведучим Олексієм Дурнєвим.