Не так давно принц Гаррі разом зі своєю дружиною Меган Маркл і сином Арчі переїхав у Лос-Анджелес. Там герцогу Сассекському стало нудно і він вирішив налагодити спілкування з другом з Итонського коледжу Томом Інскіпом.

Як відомо, Меган Маркл стала причиною конфлікту між старими друзями. Виявилося, що актриса побоюється поганого впливу Тома на чоловіка.

Шанувальники королівської пари пам'ятають, як їх компанія прославилася на весь світ завдяки спільній фотографії, зробленій у Лос-Анджелесі.

На фото молодий принц зображений голим у компанії незнайомки. Потім з'явилися чутки про те, що Том Інскіп не злюбив Меган Маркл і навіть намагався розлучити її з Гаррі.

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Незважаючи на сварку, чоловіки змогли піти на компроміс і відновити дружбу. Тепер принц може стати хрещеним батьком новонародженого сина Інскіпа, родина якого також живе в США.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, принц Гаррі розпродає свої особисті речі, щоб покрити витрати.

Як повідомляв портал Знай.uа, втеча Маркл з королівської сім'ї отримав пояснення – "Вона наривається на неприємності".

Також портал Знай.uа писав, що Меган Маркл влаштувала африканський сюрприз Гаррі прямо на задньому подвір'ї.