Скандально відома російська балерина Анастасія Волочкова, яка прославилася не стільки професіоналізмом, як любов'ю до лазні й шпагатам в бікіні, що неодмінно показує на своїй сторінці в соцмережі Instagram. А цього разу зірка вирішила порадувати публіку черговими фото, на яких позує в оригінальних образах з величезними букетами.

Як видно, на першому фото Настя позує на веранді або свого будинку, або улюбленого готелю. На ній коротке чорне плаття, поверх якого вона одягла незвичайну хутряну накидку, а свій образ балерина доповнила масивними темними босоніжки на високих підборах. В руках зірка тримає величезний букет білих троянд. На другому фото Волочкова відображена у себе вдома, на ній червоний спортивний костюм. Поруч з нею на столі лежить той самий величезний букет. У підписі до публікації балерина написала: "Як же я люблю квіти! Їх для мене багато не буває! І це щастя - бути обдарованою ними!".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, змарніла Волочкова шокувала фігурою у вузькому платті.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Київ під загрозою віялових відключень світла: ситуація "контрольована", але не дуже Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Волочкова налякала небеса спробою дотягнутися до них шпагатом.

Також портал "Знай.ua" писав, що Волочкова розклала свій гігантський делікатес, запахло морем по всій окрузі.