Скандально відома російська балерина Анастасія Волочкова, яка прославилася не стільки професіоналізмом, як любов'ю до лазні й шпагатам в бікіні, що неодмінно показує на своїй сторінці в соцмережі Instagram. А цього разу зірка вирішила порадувати публіку незвичайними фото, на яких зображена разом із 14-річною дочкою Аріадною, яка приїхала погостювати з мамою. Як виявилося, дівчинка живе в місті одна, тоді як балерина – в заміському будинку.

Як видно, Настя і Аріадна відображені в будинку, вони сидять на диванчику і красиво позують на камеру, обнімаючись і цілуючись. Балерина з'явилася в кадрі в джинсах і жовтій футболці, а її дочка в чорній курточці. Видно, що мама і дочка весело проводять час. У підписі до кадру Волочкова розповіла про свою доньку: "Цей дощовий день був зігрітий приїздом моєї улюбленої Аріші. Попри те, що їй зручніше жити зараз в місті, вона завжди радує мене своєю увагою і приїздами додому. Я дуже радію неймовірними успіхами і перемогами дочечки".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, змарніла Волочкова шокувала фігурою у вузькому платті.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Волочкова налякала небеса спробою дотягнутися до них шпагатом.

Також портал "Знай.ua" писав, що Волочкова розклала свій гігантський делікатес, запахло морем по всій окрузі.