Відома українська співачка Софія Ротору за все своє яскраве життя підкорила не одне чоловіче серце, що продовжує робити і по сьогоднішній день. Зірка не припиняє дивувати своїх шанувальників яскравою зовнішністю, незважаючи на свій вік вона чудово виглядає.

Тим не менш співачка ніколи не приховувала того, що робила пластичні операції. Не так давно в мережі з'явилася інформація про те, що співачка використовує спеціальні силіконові накладки на обличчя, в яких і виступає на концерті.

Але сама співачка жодним чином не коментує цей факт. Відомо, що Софія Ротару намагається якомога менше вступати в суперечки з журналістами і тими, хто розпускає про неї незрозумілі чутки, пише портал "Hyser".

Нещодавно в мережі з'явився знімок Софії Ротару під час її виступу в Естонії. Знімки було зроблено 10 років тому під час концерту. На них співачка позує в обіймах гарного брюнета, який сяє від щастя, що зміг так близько побачити свого кумира і навіть подарувати квіти.

Софія Ротару з шанувальником. Фото: Instagram
Софія Ротару з шанувальником. Фото: Instagram

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Софія Ротару з шанувальником. Фото: Instagram
Софія Ротару з шанувальником. Фото: Instagram

Проте фанати продовжують ділитися архівними знімками зі співачкою. Відомо, що Діва була заміжня тільки один раз. Після смерті чоловіка вона впала в глибоку депресію. Вона навіть збиралася йти зі сцени.

Але підтримка і любов близьких допомогла їй справитися з гіркотою втрати. Софія Михайлівна не залишила музичну діяльність і по сьогоднішній день радує шанувальників свого таланту ефектними виступами.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Успенська "підчепила" юнака, молодший за неї на 40 років — Пугачова відпочиває.

Як повідомляв Знай.uа Софія Ротару у День вишиванки показала красеня-чоловіка, шанувальники навіть не очікували.

Знай.uа писав, онука Ротару в розпал карантину оголилася посеред центрального парку Нью-Йорка.