Відомий російський гуморист, чоловік Алли Пугачової Максим Галкін просто в розпал пандемії заявив, що готовий роздати своїм фанатам один мільйон рублів, а також похизувався своїм м'язами.

Відповідний допис із заявою та фотографією артист оприлюднив на власній сторінці в Instagram, де вже зібрав майже восьмимільйонну армію шанувальників.

Відтак, Галкін пообіцяв подарувати 100 тисяч рублів тим щасливчикам, які зроблять всього одну річ, а точніше підпишуться всього на двадцять людей, на яким він підписаний і сам.

Максим Галкін, instagram.com/maxgalkinru/
Максим Галкін, instagram.com/maxgalkinru/

"Настрій просто спека! Тут таке відбувається! Енергія зашкалює! І знаєте... Я сьогодні вирішив не втрачати часу даром і влаштувати роздачу грошей для моїх передплатників! Ми разом роздамо один мільйон! Будь-кому" По 100 тисяч в руки!", - написав він, оприлюднивши фотографію, на якій він без футболки та лише в одних шортах позує перед камерою та хизується своїм животиком через який ледь-ледь видно щось схоже на прес.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Варто зауважити, що такий спосіб розіграшу грошей в соціальних мережах майже завжди є оманливим: користувачі виконують усі поставленні вимоги, а подарунки в свою чергу не отримують.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Галкін за спиною Пугачової перетворився на Путіна - "Суворий режим"

Як повідомляв портал Знай.ua, Пугачову не впізнати – Галкін показав хоум-відео з Аллою Борисівною.

Також Знай.ua писав, що Максим Галкін до сліз зворушив привітанням для Пугачової, Орбакайте і маленької доньки, відео.