Скандально відома російська балерина Анастасія Волочкова, яка прославилася не стільки професіоналізмом, як любов'ю до лазні й шпагатам в бікіні, що неодмінно показує на своїй сторінці в соцмережі Instagram. А цього разу зірка вирішила порадувати публіку незвичайним фото, на якому можна побачити її нову розвагу.

Як виявилося, Настя почала займатися кінним спортом, вона частенько буває на стайні і займається стрибками. В цей раз балерина показала знімок зі своїм новим другом-конем, та й сама причепурилася, щоб йому сподобається. Як видно, Волочкова десь дістала дивний головний убір з кінськими вухами. Також на ній чомусь сіра хутряна шуба, під якої видно теплу кофту на блискавці, і рвані джинси. Артистка стоїть на вулиці, тримає коня за вуздечку і вкрадливо дивиться в камеру. У підписі до кадру вона написала: "Вушка на маківці".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, змарніла Волочкова шокувала фігурою у вузькому платті.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Волочкова налякала небеса спробою дотягнутися до них шпагатом.

Також портал "Знай.ua" писав, що Волочкова розклала свій гігантський делікатес, запахло морем по всій окрузі.