Відома українська телеведуча Катя Осадча частенько радує шанувальників в Instagram новими публікаціями. Так, цього разу ведуча показала світлину зі знімань нового випуску "Світське життя". Ведуча зазнімкована у синьому костюмі, який складається із жакета з поясом та шортів. Свій аутфіт зірка доповнила білим капелюхом та білими туфлями на шпильках. Позувала вона на терасі на фоні заходу сонця.

"Літо. П’ятниця. Робота", - лаконічно підписала фото ведуча.

Фолловери засипали Катю сотнями компліментів: "Катя, Ви завжди така стильна❤️", " Яка ж ви гарна 💃🏻💃🏻💃🏻хай вас і ваших рідних ,бог береже !", "Катя ви дуже гарна і капелюх ваш мені дуже подобається", "Класний костюм👍👍👍👍", "Такие пальцы длинные".

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Варто нагадати, що зовсім нещодавно знаменитість виставила пікантний літній кадр, показавши, як засмагає під жарким сонечком на території їх з Юрієм Горбуновим заміського будинку. Так, артистка позувала в чорному міні-бікіні на зеленій галявині, засвітивши струнку фігуру і уплітаючи апетитний ягідний мікс з черешень та полуниці.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше