Популярна українська співачка Надя Дорофєєва, яка одружена з виконавцем Володимиром Дантесом і 10 років співала в групі "Час і Скло", часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. В цей раз зоряна красуня показала грайливий відео, на якому з'явилася в незвичайному образі.

Як видно, Надя знята на вулиці, вона сидить за обідом на красивій веранді будинку. Перед нею на столі тарілка з апетитною їжею і брендовий склянку вина. Надя одягнена в кокетливе світле плаття з яскравим принтом, вона сидить за столом і весело пританцьовує, а потім вистачає келих з напоєм. У підписі до відео Дорофєєва написала: "Хочу вам нагадати, як важливо проводити час з собою. Сподіваюся, ви теж влаштували собі вихідні мрії!". Захоплені фанати не пройшли повз, і почали активно обговорювати публікацію співачки, засипаючи її компліментами в коментарях до фото, деякі здивовані, що Надя вже не вперше п'є алкоголь на камеру.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.ua" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.