Знаменитий російський співак Олег Газманов, який відомий своєю прокремлівською позицією, похизувався своїм підкачаним тілом, а також показав, як він відпочиває під час пандемії коронавірусу.

Відповідний запис був опублікований на сторінці музиканта в соціальній мережі Instagram.

Так, за словами артиста, він частенько полюбляє кататися на "дошках", точніше байдарках, і напередодні ефіру на одному з телеканалів, він вирішив не зраджувати традиціям та проплив з власною дружиною майже 10 кілометрів.

Фото з допису артиста

"Пройшли на дошках сьогодні з Мариною 8,5 км! Ось так я готуюся до ефірів", - написав артист, оприлюднивши низку фотографій, на яких можна помітити самого Газманова в одних лише зелених шортах та, звісно, його кохану в жовтому купальнику.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Фото з допису артиста

Щодо користувачів мережі, то їм дані фотографії сподобалися, зокрема і підкачане тіло співака, яке на його доволі поважний вік виглядає "прекрасно".

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Улюбленець Путіна Газманов на карантині заговорив з транспортом — "Найкраще в світі!"

Як повідомляв портал Знай.ua, Газманов під час концерту у "ДНР" провалився під сцену, відео.

Також Знай.ua писав, що Газманов "розкопав" Валерію і завалив привітаннями: "Я не пам'ятаю..."