Як відомо, співачка Наташа Корольова активно веде свою Instagram-сторінку і частенько радує шанувальників різноманітними відеороликами і фотографіями. Нещодавно знаменитість виставила кадр з салону авто, примірявши лиь напівпрозору білу блузку і прикривши декольте домальованими метеликами. Так, артистка заінтригувала прихильників прем'єрою кліпу на пісню "Давай гуляй", проте деяких фанатів збентежила змінена зовнішність кумира, особливо її великі губи.

Готуємо прем'єру !!! Чекаєте ? поцікавилася Королева

Фолловери не пройшли повз: "Так чекаємо , але ця фотка не дуже добре вийшла , у тебе вигляд ніби дуже втомлений або напідпитку 😩", "Гуляй, це добре! Але дизайнер, фоточку явно не дотягнув...", "Фото невдале, хрю-хрю велике 😘", "Вони після цих пластик, як клони, всі на одне обличчя👎👎👎👎", "Губи вже як у Лободи))) 😬🤐🤐", "Дуже невдале фото. Вид заплаканий і губи! Звичайно, це особиста справа... Але свої вже дуже гарні. А так Наташу дуже поважаємо, стежимо за Її творчістю. Наташа завжди свято", "Навіщо губи зробила".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, архівне відео Наташі Корольової та Ігоря Ніколаєва злили в мережу.

Як повідомляв портал Знай.uа, Наташа Корольова згадала батьківщину і благає Зеленського про допомогу.

Також портал Знай.uа писав, що Наташа Корольова зізналася, скільки у неї було чоловіків.