Переможець пісенного конкурсу "Євробачення" Кончіта Вурст надзвичайно активний на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram, на якій він не лише виставляє фотографії, але й робить публічні розмови зі знаменитостями.

Однією з останніх фотографій співака є фото у вишуканій ніжній прозорій кофтині зі стилізованим легким жабо. Кофтинка прикрашена вишивкою: польовими квітами, на неї нашито червоні маки.

Одним словом, одяг надзвичайно ніжний і романтичний. Густа чорна борода контрастує з кофтинкою, внаслідок чого образ вийшов надзвичайно свіжий і цікавий. У підписі до фотографії співак побажав усім гарного вечора.

""Прекрасний, як літній луг", - йде мова в одному з коментарів до знімка.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Кончіта Вурст - австрійська зірка, яка своєю творчістю і публічністю хоче звернути увагу громадськості до світу людей, які не вписуються у бінарний світ. Так, Кончіта Вурст - лише образ Томаса Нойвирта, проте сам співак доволі активно своєю зовнішністю, рекомендаціями, піснями, образами вказує на те, що не існує правильного розуміння краси, жіночності чи норм - усе це частина соціальних правил.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Кончіта Вурст затьмарила Баскова і Хілтон разом узятих.

Також портал "Знай.uа" писав, що Кончіта Вурст раптово облисіла.