Анастасія Волочкова не змогла обійтися без скандалу навіть у святому місці. У селі Дивеєво Нижегородської області, куди російська прима прибула для відвідування жіночого монастиря, стався грандіозний скандал за участю королеви шпагатів.

На російську балерину Анастасію Волочкову склали протоколи про адміністративне правопорушення за її поїздку в монастир, розташований в закритому на карантин селі Дивеєво. Відео зустрічі Волочкової з поліцейськими оприлюднили в мережі.

Як з'ясувалося, Волочкова таємно проникла в карантинне село, залишивши автомобіль біля КПП і пройшовши пішки через ліс. Зірка поснідала у дворі господаря місцевого магазину, подивилася у нього домашню птицю і поласувала свіженьким яєчком.

Але її візит не сховався від місцевої влади - і до Волочкової приїхали співробітники поліції і представники місцевої адміністрації. На балерину склали протокол про незаконне вторгнення на карантинну територію. І ось тут у "паломниці" зірвало дах.

"Я своїм ім'ям врегулюю цей процес. Тому що ви - не чоловіки. Ви в намордниках цих будете ходити все своє життя. Покинути Дивеєво? Та ви в своєму розумі? Мене діти і люди в храмах цих ваших ось, церквах, вони мене тут любили, фотографувалися зі мною! Ви хто взагалі? Та ви чмо останнє! Ви хто взагалі? Гівно!" - заявила роздратована Волочкова.

Губернатор Нижегородської області відреагував на те, що трапилося і пояснив, що в монастир Волочкова потрапила "манівцями" і "не без допомоги місцевих друзів".

"До мене звернулися жителі Дивеєво і прислали фото відомої людини, що позує на тлі Дівеєвських святинь. У селі карантин. І питання було поставлено дуже справедливо: хіба правила і обмеження для зірок не діють? Їм все можна? Ні. Закон єдиний для всіх у нас в регіоні і у нас в країні. Як і годиться, співробітниками поліції і адміністрації складено протоколи і порушникам виписано штрафи", - написав губернатор в Instagram.

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, закоханий у Волочкову бізнесмен звинуватив її у своїх стражданнях

Як повідомляв портал Знай.ua, Волочкова налякала небеса спробою дотягнутися до них шпагатом.

Також Знай.ua писав , змарніла Волочкова шокувала фігурою у вузькому платті.