Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість потрапила в чергову халепу - цього разу любительку чорного піару оштрафували та вигнали з міста. Так, артистка, за її словами, вирушила відвідувати жіночий монастир в селі Дєвєєво, однак там її компанії були не дуже раді, адже в селі продовжили карантин. Варто зазначити, що офіційно карантин у Росії скасували 11 червня.

Поки господар місцевого магазинчика вирішив поселити королеву шпагатів у себе вдома, прийшли поліцейські і склали протоколи про адміністративне правопорушення на Анастасію і попросили її негайно покинути місто. На звинувачення жінка відреагувала у своєму стилі, а відео затримання було оприлюднено в мережу.

Я своїм ім'ям врегулюю цей процес. Тому що ви - не чоловіки. Ви в намордниках цих будете ходити все своє життя. Залишити Дивеєво? Та ви у своєму розумі? Мене діти і люди в храмах цих ваших ось, церквах, вони мене тут любили, фотографувалися зі мною! Ви хто взагалі? І ви чмо останнє! Ви хто взагалі? Гівно!

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Як виявилося, Волочкова залишила своє авто біля КПП, після чого потрапила в місто незаконно, перебравшись через ліс, чого не заперечувала. Далі в своїх постах в Instagram балерина вирішила виправдати власні дії.

Коли я їхала в Дівєєво, метою було молитися в храмах нарівні з парафіянами та прочанами з різних міст і зануритися в святих джерелах.🙏 А виявилося, що я вчинила тим самим злочин.😂 Ну не нісенітниця чи що? А у губернатора совість є? І всі ці паломники, які перебувають на службі теж злочинці? Або зручно просто знову скористатися популярністю мого імені. Так нехай воно привертає увагу до Православ'я, молитв і Вірі!🙏

Послухайте. Мені повідомили місцеві жителі і служителі монастиря про те, що село типу закрите через розбіжності губернатора з настоятелями монастиря. Щоб перекрити можливості доходу. оскільки основний дохід монастиря-від паломників і їх пожертв. (Там трудяться 500 черниць.) Так можуть чинити люди, у яких відсутня СОВІСТЬ!!!! Ось до цієї совісті я і хотіла закликати губернатора. Офіційно карантин знято з 11 Червня!!! Почекайте, як так?! Село він закрив, а всі монастирі і храми працюють! Так звідки ж я могла знати, що приїхати помолитися мені не можна? Іншим прочанам можна, а мені ні? Магазини в місті працюють. Люди запрошували мене в свої будинки. Просто я дуже зручний інструмент для галасу, з причини популярності моєї особистості.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Волочкова з'їла букети, які отримала на 8 Березня.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Волочкова похвалилася подарунками з Криму.

Також портал "Знай.uа" писав, що Волочкова в купальнику пом'яла сніг шпагатом.