Чоловік відомої української співачки, солістки гурту "Время и Стекло" Наді Дорофеєвої Володимир Дантес час від часу викладає забавні пости на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Нещодавно знаменитість поділився новим кадром з сонячної Одеси, де 28 червня відзначив свій 32-й день народження в компанії коханої дружини та друзів. Так, артист вирішив підняти важливу тему, заговоривши про неосвічених автомобілістів, які дозволяють собі об'їжджати затори по зустрічній, а також про тих, хто через солідарність пропускає "мучеників", які не можуть стояти в заторі із звичайними людьми.

Пост про водіїв. ⠀ Ми їхали в Одесу і як всі знають там був страшний затор. І питання не в тому: «Якого хріна всі поїхали в Одесу» чи «Чому карантин пішов коню під хвіст?». Питання/Претензія в тому, що в критичних ситуаціях деякі водії ведуть себе, як бикодебіли. ⠀ Всім спекотно, всім погано, всі злі, алеее знаходяться герої, які перетинають розділову смугу і валять випереджаючи життя і нас. Нас, тих хто ссе порушувати пдр і моральні принципи😂😂😂от ми дурні ⠀ Поліція взагалі забила на все це. ⠀ Тому деякі водії, включаючи мене, почали перегороджувати дорогу Таким гастонцям, але знаєте що? Всім насрати! Вони продовжували об'їжджати нас, але вже по зустрічній. А інші водії їх пропускали назад в ряд. Що дратувало ще більше. ⠀ Суть в тому, що навіть якщо намагаєшся щось змінити, то нічого не змінюється. Люди як були х@й на блюді, так і залишилися. Просто треба самому намагатися жити дотримуючись правил і бути з тими, хто близький тобі по духу. А решту життя навчить, але не ми)))

Пізніше Володимир також зауважив, що фотофільтр якось сильно змінив колір його очей.

Ааааа))) я ще побачив, як очі фільтр обробив😂😂😂 тепер цей пост ну ДУЖЕ СЕРЙОЗНИЙ🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️😂😂😂😂 пожартував Дантес

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, чоловік Дорофєєвої показав, як почати життя спочатку

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.