Багато хто знає актрису театру і кіно Юлію Такшину завдяки ролі в культовому серіалі "Не родись вродливою". У той час вона закрутила роман усього свого життя з Григорієм Антипенком, який зустрічався з героїнею Ольги Ломоносової і спокушав Катю Пушкарьову (Неллі Уварову). Після шести років відносин і народження двох дітей пара розлучилася.

В честь 40-річчя пропонуємо згадати цікаві подробиці з життя актриси.

В старших класах Такшина потрапила на місцеве телебачення і зробила пару сюжетів. У 17 років вона вирушила до Москви, де планувала вступити в МДУ. Там треба було надати кілька друкованих робіт, і Юлія, скориставшись візиткою репортера видання "Я молодий", що колись приїжджав у рідний Білгород, звернулася до редакції за допомогою.

"Я вступила на журфак, але через півтора роки залишила навчання – прогулювала нещадно через те, що почала виступати в балеті у Олега Газманова", - згадує знаменитість.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Гастролі не були постійними і грошей катастрофічно не вистачало. Але удача посміхнулася їй завдяки брату Володимиру, який працював танцюристом у Олександра Буйнова. Тоді Такшина познайомилася з Сергієм Звєрєвим і рік пропрацювала у нього моделлю.

Потім Юлія дебютувала в кіно в серіалі "Не родись вродливою" і вмить здобула популярність. Артистка боялася застрягти в образі секретарки Вікі Клочкової, тому глядачі побачили її в різних амплуа в картинах "Колишня", "Парі на любов" і "Партизани".

На зйомках "Не родись вродливою" Такшина почала зустрічатися з Григорієм Антипенко, який зіграв у серіалі головну чоловічу роль. У 2007-му на світ з'явився син акторів Ваня, а через два роки народився маленький Федір.

Після шести років цивільного шлюбу Юлія і Григорій розійшлися. Тоді актрисі пригадували роботу стриптизеркою: в юності вона танцювала не тільки в студіях класичної хореографії. Однак пікантні знімки в чоловічих журналах і шоу Diamond Girls залишилися в минулому, запевняє Такшина.

Зараз Юлія поєднує кар'єру з материнством і мріє про весілля зі судженим, якого їй ще належить знайти.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Оля з "Холостяка" розповіла про роботу в Раді і зйомки для Playboy.

Як повідомляв портал Знай.uа, племінниця Ротару Sonya Kay розповіла про своє незвичайне весілля.

Також портал Знай.uа писав, що Віра Кекелія з "Жіночого кварталу" розповіла, як з'ясовує стосунки з чоловіком.