Відома американська телезірка, модель і бізнесвумен Кайлі Дженнер зібрала величезну аудиторію у своєму Instagram і стала однією з найпопулярніших дівчат в соцмережі. Красуня часто балує своїх шанувальників жаркими фото, і цей раз не став винятком – Кайлі виклала в мережу спекотне фото, на якому з'явилася в незвичайному образі і цікавою локації.

Як видно, Кайлі відображена в жаркій пустелі, вона стоїть в еротичній позі, виставивши на показ апетитне тіло. Для фотосесії модель вбралася у вузький помаранчевий купальник, який ледь утримує її соковиті форми. Її волосся розпущене і відкинуті назад разом з головою, вона не дивиться в камеру. Дженнер не підписала свою фотографію, зате фанати не пройшли повз і почали активно обговорювати її нову публікацію, засипаючи її компліментами в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Forbes назвав найбагатших зірок світу, Кайлі Дженнер вже не перша.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що названі 5 найбільш молодих і багатих знаменитостей, Кайлі Дженнер серед них.

Також портал "Знай.uа" писав, що Кайлі Дженнер показала, як залишатися стильною в сильні морози.