Популярна українська телеведуча і блогерша Регіна Тодоренко, яка прославилася зйомками у тревел-шоу "Орел і Решка", а тепер робить своє шоу "П'ятниця з Регіною", часто радує шанувальників яскравими постами у своєму Instagram. Нещодавно зоряна красуня вляпалася в скандал з-за своїх висловлювань з приводу домашнього насильства, але, схоже, пристрасті вщухли, і вона повернулася до звичного життя і яскравим постам в соцмережі.

Так, в цей раз Регіна показала у соцмережі миле фото з аеропорту, а в підписі до нього запропонувала фанатам вгадати, куди вона прилетіла. Раніше вона розповідала, що відлітає на кілька днів у відрядження і дуже скучає по своїй сім'ї. На знімку телезірка позує в синьому костюмчику з шортів і футболки з кокетливою капелюшком на голові і з маскою на обличчі, поряд з нею стоїть чемодан і рюкзак. У підписі до публікації Тодоренко написала: "МамаРегіна прибула на роботу. Впевнена, що всі ви знаєте це місто? Які варіанти? #регинатодоренко. Самий м'який, зручний і крутий костюм – @basique713". Захоплені фанати не пройшли повз, і почали активно обговорювати публікацію зірки, засипаючи її компліментами в коментарях до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Тодоренко і Топалов роздають шанувальникам мерседес, гроші та техніку.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Регіна Тодоренко повернулася до зйомок свого шоу, ще й чоловіка експлуатує.

Також портал "Знай.ua" писав, що Регіна Тодоренко показала будинок своєї мрії.