Відомий український виконавець та телеведучий Володимир Дантес, який є чоловіком співачки Наді Дорофєєвої, нещодавно взявся вчити фанатів, як не розлучитися під час карантину – Вова знімає гумористичні влоги, в яких навчає хлопців готувати різні страви. Але в цей раз артист показав в мережі кумедне фото, а в підписі до нього розповів цікаву історію.

На новому знімку, який показав Дантес, він зображений на вулиці, він вийшов на прогулянку в сірих брюках і білій кофті, з білими кросами. При цьому він поклав руки в кишені і щось ними робить там, не дивлячись у камеру. У підписі до кадру Володимир розповів цікаву історію про те, як трунар в 19-му столітті придумав телефонні номери. "В дорозі грали в гру Данетки. І я дізнався, що номер був придуманий трунарем. Дуже крута історія. Спасибі, трунарю!". Фанати не пройшли повз, і почали активно обговорювати публікацію артиста, засипаючи його компліментами і жартами в коментарях до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, чоловік Наді Дорофєєвої Дантес заінтригував новим проектом.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що чоловік Дорофєєвої показав, як витрачає гроші.

Також портал "Знай.ua" писав, що чоловік Наді Дорофєєвої показав пікантне фото.