Микита Добринін – один з найяскравіших учасників реаліті-шоу "Холостяк", який знайшов на проекті свою любов. Обраницею, а незабаром і дружиною чоловіка стала молода красуня Даша Квіткова. Зараз закохана парочка живе разом і не сумує на карантині. Микита частенько публікує в Instagram яскраві фото та відео з новоспеченою дружиною, і в цей раз показав милий кадр, на якому позує з Дашею, а в підписі до нього похвалився, що їм з дружиною вдалося придбати величезну квартиру в Києві.

На новому фото зоряний красень зображений разом з дружиною у фантастичній локації з водоспадами, очевидно, знімок був зроблений під час відпочинку парочки на Балі. Микита і Даша в пляжних костюмах, вони стосуються один одного і махають руками в камеру. У підписі до кадру Добринін похвалився здійсненням мрії – вони з дружиною купили квартиру в Києві.

"Зараз нарешті можу розповісти! Чим більше ти робиш, тим більше з'являється можливостей. Цієї зими, стоячи біля океану, ми проговорили кілька наших бажань. Все що стосується близьких, сім'ї, дітей. Минув час. І бажання починаються виконуватися, точніше ми прикладаємо усі зусилля, щоб вони збувалися. Сьогодні ми купили свою величезну квартиру. Майбутній будинок для нашої сім'ї. Попереду ще багато питань з будівництвом, проектами, дизайнами. Але прямо зараз радість і бажання працювати ще більше. Удачі нам. Удачі всім вам, хто мріє і що для цього робить", - написав "холостяк". Фолловери не пройшли повз і кинулися активно обговорювати нову публікацію красеня, засипаючи його компліментами і захопленими привітаннями.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще