Російські журналісти останнім часом стали частенько писати про зірку серіалу "Кадетство" 29-річного Кирила Емельянова (в серіалі та сама "Гнида").

Наприкінці березня 2020 року актор став фігурантом кримінальної справи за напад на фельдшера і образу поліцейського. Суд визнав актора винним і призначив йому покарання у вигляді штрафу. Цікаво, що і в серіалі Кирило Ємельянов грав не найпозитивнішого персонажа.

Кирило Ємельянов, скріншот: YouTube
Кирило Ємельянов, скріншот: YouTube

Роки йдуть і усе змінюється, пропонуємо нашим читачам разом згадати, якими були відомі актори в юності, і як проходить їх молодість. Адже серіал "Кадетство" добре запам'ятався і українським глядачам, а багато акторів стали справжнім прикладом не для одного покоління школярів.

Олександр Головін, скріншот: YouTube
Олександр Головін, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Олександр Головін (Макар)

Олександр Головін у серіалі виконав роль кадета Максима Макарова, одного з центральних героїв всього проєкту. При цьому Головін встиг засвітитися на великому екрані ще до зйомок "Кадетства", зігравши епізодичну роль у фільмі "Бледнолицый лжец" разом з Сергієм Безруковим, Катериною Гусєвою та іншими відомими акторами. Однак саме "Кадетство" прославило Головіна.

Головіна без кінця запрошували на зйомки в різні проєкти. У 2009 році відбулася прем'єра серіалу "Кремлівські курсанти", в якому Головін знову повернувся до образу Максима Макарова. Також актор засвітився в кіноальманасі Тимура Бекмамбетова "Елки". Олександр Головін досі є затребуваною зіркою. Тільки в цьому році "кадет", задіяний в шести кінопроєктах.

Аристарх Венес, скріншот: YouTube
Аристарх Венес, скріншот: YouTube

Аристарх Венес (30 років)

Аристарх Венес, як і Олександр Головін, встиг засвітитися на екрані ще до серіалу «Кадетство». Хоча в даному випадку це можна назвати закономірним явищем, адже батьки Аристарха також є акторами. У 2006 році Венес виконав роль Іллі Сухомлина («Сухий») в «Кадетстве». Як і Головін, в 2009-му актор повернувся до ролі кадета в проєкті «Кремлівські курсанти». Однак до того моменту Аристарху вдалося знятися і в інших популярних серіалах. Так, глядачі могли побачити молодого актора у фільмах «Однокласники» і «Корпоратив». Також Венес виконав епізодичну роль в серіалі «Татусеві дочки» і зіграв у популярному проекті «Закон кам'яних джунглів». Одним з останніх проектів з Аристархом в головній ролі став серіал «Водоворот».

Цікаво, що на відміну від його кар'єри, особисте життя Аристарх Венес не таке вже й багате на події. У різний час акторові приписували романи з колегами по цеху, в тому числі і з зіркою «Татусевих дочок» Мирославою Карпович. Проте до своїх 30 років Аристарх так жодного разу не був одружений. Сам актор не любить поширюватися на тему особистого життя. Втім, ще два роки тому громадськість обговорювала ймовірний роман 29-річного на той момент Аристарха з 49-річною Евеліною Бледанс.

Іван Добронравов, скріншот: YouTube
Іван Добронравов, скріншот: YouTube

Іван Добронравов (31 рік)

Представник відомої акторської династії Добронравових Іван з юних років почав виступати на одній сцені зі своїм батьком Федором. Як і інші актори серіалу «Кадетство», Добронравов прославився завдяки ролі суворівця Андрія Левакова («Льови»). До речі, разом з сином в цьому проєкті знявся також Федір Добронравов в ролі батька Степана Перепечка. Надалі Добронравови не раз зустрічалися на одному знімальному майданчику. На відміну від деяких своїх колег по серіалу «Кадетство» Іван Добронравов не був помічений у гучних історіях. З 2010-го актора стали активно запрошувати в різні проєкти.

Артур Сопельник, фото: somanyhorses
Артур Сопельник, фото: somanyhorses

Артур Сопельник (29 років)

Артур Сопельник став відомий завдяки ролі суворівця Олександра Трофимова («Трофим»). Як всі інші учасники проєкту актор отримав популярність серед телеглядачів. В основному Сопельник прославився завдяки участі в молодіжних телесеріалах. Після фіналу «Кадетства» Артур з'явився у «Ранєтках» у ролі Антона Маркіна, знову приміряв на себе образ кадета у "Кремлівських курсантах" і зіграв одну з ключових ролей в серіалі «Фізрук». Проривом у кар'єрі Сопельника став фільм «Т-34» в 2018 році. У найближчому майбутньому за участі Сопельника вийде два проєкти, які зараз перебувають у виробництві — «Не той, не та» і «Тонкі матерії». Що стосується особистого життя 29-річного актора, то його він намагається приховувати від пильної уваги громадськості.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, померла відома акторка Галін Горг – зірка "Ксени: принцеса-воїн" та "Твін Пікс".

Як повідомляв Знай.uа недитячий камінг-аут: Вельма зі Скубі-Ду надавала перевагу дівчаткам.

Знай.uа писав, нова "Холостячка" Мішина проявила характер і кардинально змінила зовнішність.