Відомий український виконавець та телеведучий Володимир Дантес, який є чоловіком співачки Наді Дорофєєвої, нещодавно взявся вчити фанатів, як не розлучитися під час карантину – Вова знімає гумористичні влоги, в яких навчає хлопців готувати різні страви. Але в цей раз артист показав в мережі незвичайне фото, а в підписі до нього зізнався у своїх "грішках". Як видно, перед камерою зоряний красунчик з'явився в загадковому образі – на ньому бежева сорочка цікавого фасону і стильні сонцезахисні окуляри з цікавим золотистим прикрасою. А у підписі до фотографії Володимир розповів, що йому іноді доводиться змушувати себе щось робити.

"Скажіть, а у кожного ж є так. друзі, які постійно ходять на якісь лекції, отримують додаткова освіта, ходять на тренування з боксу і т. д і т. п. Нещодавно мені накидали книг під постом, які добре б почитати. І ось тепер собі в календар буду вбивати, як роботу - почитати 40хв (поставлю стільки часу спеціально, головне не менше). Замість однієї серії якогось серіальчику. Я, звичайно, хочу навчитися грати на гітарі і на бокс (тут може бути будь-який, не обов'язково бокс) піти. Але! А коли лінуватися? Ось ви з тих, хто навіть під ранок щось забиває або ви, як я, з-за того, що в дитинстві ходив на всі гуртки світу, тепер залишаєте час чисто покайфувати. Байдикувати", - написав Дантес. Фанати не пройшли повз, і почали активно обговорювати публікацію артиста, засипаючи його компліментами і жартами в коментарях до фото, деякі почали відповідати на його питання.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, чоловік Наді Дорофєєвої Дантес заінтригував новим проектом.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що чоловік Дорофєєвої показав, як витрачає гроші.

Також портал "Знай.ua" писав, що чоловік Наді Дорофєєвої показав пікантне фото.