Популярна американська акторка, модель і продюсер й навіть автор книг Памела Андерсон, незважаючи на солідний вік, радує фолловерів пікантними знімками в соціальних мережах.

Так, днями Памела опублікувала в мережі Instagram дуже відверте фото, на кадрах можна помітити підтягнуті і пишні форми. Ось це дійсно результат — неймовірна фігура.

"Одного дня це все матиме сенс ...", - підписала публікацію американська красуня, цитуючи вислів відомого французького філософа.

На фото видно, як Памела витягнулась на ліжку, вона повністю гола, але прикриває найінтимніші частини тіла. Розкішні форми просто зводять з розуму. Зірка знає свої сильні сторони і впевнено їх демонструє.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

На другому кадрі Памела привстала на ліжку, прикрила груди тонкою ковдрою і спокусливо вигнула спину.

На кожному фото зірка виглядає, як 20-річна дівчина. Підтягнуте тіло, пухкенькі губи і жодної зморшки.

Також варто нагадати читачам, що 51-річна Памела Андерсон знялася в еротичній фотосесії для журналу Intimately разом зі своїм молодим нареченим, футболістом Аділем Рамі. Як відомо, Аділь молодше за Памелу на 19 років. Стосунки пари розвиваються дуже бурхливо, і вони вже встигли розійтися, однак, нещодавно Рамі зробив акторці пропозицію. Для Андресон це буде четвертий шлюб.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Памела Андерсон похвалилася стиглими формами - "Грай з вогнем...".

Памелу геть не лякають цифри в паспорті, адже їй вже минуло 51, а виглядає вона немов цукерочка. Акторка продовжує інтригувати шанувальників і навіть перебуває у стосунка з молодим коханим, який молодший за неї майже на 20 років.

Як повідомляв Знай.uа Памела Андерсон виходить заміж: що відомо про обранця рятівниці Малібу.

Знай.uа писав, разюча різниця: як виглядають зірки, які відмовилися від силікону.