Відома українська співачка Аліна Гросу, яка минулого року вийшла заміж за російського бізнесмена Олександра Комкова та відгуляла розкішне весілля в Італії, часто ділиться з фанатами у соцмережі Instagram яскравими моментами з життя. В цей раз зоряна красуня порадувала фанатів відвертим фото в сексапільному образі.

Як видно, Аліна з'явилася перед камерою на пляжі, вона еротично присіла на лавку-гойдалку. На ній темний роздільний купальник з яскравими переливаються паєтками на ліфчику. Волосся співачки розпущені і покладені на одне плече, а на її очах модні сонцезахисні окуляри, вона млосно дивиться в камеру. У підписі до публікації Гросу написала: "#шаленаспека. Яка температура зараз у вашому місті?". Фани в захваті від жарких фото зіркової красуні, її завалюють компліментами в коментарях, хоча деякі в шоці від того, що заміжня дівчина викладає такі відверті знімки. А ось деякі взагалі занепокоїлися, що Аліна відпочиває без красеня-чоловіка, адже вона вже давненько його не показувала.

До речі, нещодавно Аліна Гросу засвітилася в компанії відомого актора. Зоряна красуня порадувала фанатів новим забавними фотографіями, на яких з'явилася в компанії відомого актора Олексія Вакулова. Як видно, Аліна сама зробила кілька знімків в обнімку з актором і всі їх виклала в мережу. Перед камерою співачка з'явилася в строкатому вбранні цікавого візерунка, її волосся красиво укладені, а на обличчі легкий макіяж, вона і так і сяк кривляється на камеру. У підписі до публікації Гросу поділилася новинами та анонсами, чим дуже заінтригувала прихильників.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Аліна Гросу показала несподіваний талант, фанати у захваті.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Аліна Гросу приголомшила шанувальників неоднозначним заявою.

Також портал "Знай.ua" писав, що гаряча Аліна Гросу в леопардовій шубі згадала 90-ті, вийшло епічно.