Тверський суд Москви оштрафував скандально відому балерину Анастасію Волочкову на 20 тисяч рублів за відвідування закритого на карантин Серафимо-Дівєєвського жіночого монастиря в Нижньогородській області.

Суд визнав артистку винною у вчиненні правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 20.06.1 Кодексу про адміністративні правопорушення РФ ("невиконання правил поведінки при введенні режиму підвищеної готовності на території, на якій існує загроза виникнення надзвичайної ситуації, або в зоні надзвичайної ситуації"). Вона передбачає штраф до 30 тисяч рублів.

Після засідання суду Анастасія вийшла до журналістів, похвалилася своєю модною захисною маскою і зазначила, що "на цю дурницю шкода просто сил часу, але я завжди за правду".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Варто відзначити, що адміністративну справу на Волочкову завели після її публікації в Instagram, в якій вона зображена в селі Дівєєво.

Балерина запевнила, що приїхала в Дівєєво з добрими намірами помолитися і поринути у святі джерела, та обурилася словами губернатора Нижегородської області Гліба Нікітіна про її покарання.

За словами Анастасії, храм у монастирі був відкритий, а хворих не спостерігалося.

"А зараз навколо цієї скромної історії з моєю участю вже стільки метушні. Більше області нічим привернути до себе увагу?" - написала співачка на своїй сторінці в Instagram.

Артистка також поскаржилась на відео, що "люди в погонах розмістили на YouTube". Нещодавно з'явилося відео, де "прима-балерина всієї Русі" лається з поліцейськими, які приїхали складати протокол.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, нещодавно Анастасія Волочкова шокувала користувачів мережі фігурою у вузькій сукні.

Як повідомляв портал Знай.uа, Анастасія Волочкова вразила небеса спробою дотягнутися до них шпагатом.

Також портал Знай.uа писав, як Анастасія Волочкова вмістилася між ніг плюшевого кавалера.