Популярна українська співачка Світлана Лобода, яка вже давно живе і будує кар'єру в Росії, часто радує публіку новинами про своє життя в Instagram. В цей раз знаменитість порадувала публіку яскравим відео, на якому з'явилася в спокусливому образі, а також в компанії відомого турецького кухаря-м'ясника Нусрета Гьокче. Судячи з відео, українська співачка і іноземний кулінар здорово повеселилися в його ресторані, і настрій у неї відповідне.

Як видно, на вечірній променад Світлана наділу сексапільне коротке плаття чорного кольору з об'ємним рожевим воланом збоку, поверх якого накинула, мабуть, чоловічий чорний піджак. Її волосся розпущене і розпатлане нічним вітерцем, на очах темні окуляри у формі сердечок, а на її плечі висить чорна сумочка. Артистка, пританцьовуючи, спускається сходами і продовжує танцювати на камеру, кружляючи і посміхаючись, деякі фанати припустили, що вона "під шофе". На початку відео можна побачити, як зірка позує в обнімку з ресторатором. У підписі до кадру Лобода написала: "Проводжали нас голосно, співали всім рестораном. @nusr_et #mikonos". Звичайно ж шанувальники співачки не пройшли повз і почали активно обговорювати її нове відео, засипає компліментами і задаючи безліч питань з приводу її друга.

Коментарі під постом Лободи
Коментарі під постом Лободи

До речі, нещодавно Лобода зворушила фанатів ніжними фото з донькою. На нових фотографіях Світлана відображена на пляжі, вона притискає до грудей свою маленьку доньку Тільду, мабуть, зірка вирушила на відпочинок разом з дітьми. Співачка прийшла на пляж в сексапільному леопардовому купальнику, який красиво підкреслює апетитні форми і рівний загар. Волосся співачки розпущені і трохи розпатлане вітром, а на обличчі легкий макіяж, вона не дивиться в камеру. У підписі до публікації Лобода написала: "Тримати цю крихітну ручку – моє найбільше щастя".

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, поки в Україні паніка через коронавірус, Лобода анонсувала тур по батьківщині.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Лобода показала свої викрутаси, не соромлячись камери.

Також портал "Знай.ua" писав, що Лобода на відпочинку влаштувала еротичну гімнастику, Волочковій є чому повчитися.