Українська співачка Надя Дорофєєва, яка замужем за музикантом Володимиром Дантесом і вже 10 років є учасницею однієї з найпопулярніших груп українського шоу-бізнесу "Время и стекло", часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram.

Цього разу зіркова красуня вирішила розказати, як вона бореться зі стресом і показала свої "живі ліки".

Дорофєєва виклала в Instagram фото, на якому позувала з дуже незвичайною зачіскою - туго заплетеною "бойовою" косою. На світлині співачка відображена в компанії свого чоловіка Володимира Дантеса.

"Коли у тебе стрес - на допомогу приходить - Володимир Дантес", - написала під фото Надя.

За кілька хвилин публікацію оцінило понад 30 тисяч користувачів мережі. При цьому, багато з них із захопленням написали про зіркову пару, назвавши їх найкрасивішими у всьому українському шоу-бізнесі.

"Шо по грошах? Скільки коштує одне зняття стресу", "Звучить як слоган до таблеток", "Ви чимось так схожі, але не можу зрозуміти чим", "Найкрасивіша пара України", "Ідеальна пара", "Найкрасивіша пара в світі" - пишуть шанувальники в коментарях.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Дантес зізнався, чим його підкорила Дорофєєва

Як повідомляв портал Знай.ua, Надя Дорофєєва поділилася пікантним відео, танцюючи з надувним єдинорогом
Співачка оприлюднила веселе відео, показавши, як засмагала на сонечку і ніжилася в басейні біля їхнього з чоловіком Володимиром Дантесом заміського будинку.

Також Знай.ua писав, чоловік Наді Дорофєєвої показав пікантне фото.