Відомий білоруський та український хіп-хоп-виконавець, який став знаменитим після випуску хіта "Чорний бумер", репер Серьога викрав своїх дітей у колишньої дружини Поліни Ололо та відмовився їх повернути. Нещодавно Серьога зробив неочікувану заяву - музикант вирішив виховувати дітей разом з чоловіком на ім'я Філіп, який служив старшим сержантом у Французькому легіоні.

20 липня відбулося друге судове засідання у справі про визначення місця проживання дітей Пархоменка та Ололо. Серьога на засідання не з'явився.

Як розповіла дружина Пархоменка, це судове засідання було підготовчим, на якому сторони лише заявили кожен свої доводи, і наступне засідання призначене на 14 вересня 2020 року. Про це Поліна Ололо написала у Facebook.

"Вже 173 дні я позбавлена будь-якої можливості спілкуватися зі своїми дітьми, яких до цього 10 років самостійно виховувала", - зазначила жінка.

Поліна Ололо з дітьми, фото: instagram.com/polina_lola
Поліна Ололо з дітьми, фото: instagram.com/polina_lola

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

За словами дружини Пархоменка, її діти останні півроку поневіряються по готелям України, оскільки Серьога веде "кочовий спосіб життя" і ніколи не мав свого житла.

"На жаль, здивувала і відверто засмутила позиція Відділу у справах дітей, які висловили позицію, що підсумок по врегулюванню спору повинен робити місто Харків, де нібито проживають мої діти. Хоча є загальновідомим фактом, що діти останні півроку поневіряються по готелям України, так як Пархоменко Сергій ніколи не мав свого житла і веде кочовий спосіб життя".

Поліна Ололо звинуватила Україну в бездіяльності, яка сприяє руйнуванню життя її дітей.

"У цій справі не буде переможців і переможених. Жертвами маніпуляцій батька стали наші діти, а держава Україна всіляко сприяє руйнуванню їхніх життів, просто-напросто не діючи", - написала жінка.

Очередной судный день! В понедельник 20.07 состоялось второе судебное заседание по делу определения места жительства...

Geplaatst door Polina Ololo op Vrijdag 24 juli 2020

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, репер Серьога викрав двох синів у своєї дружини.

Як повідомляв портал Знай.ua, экс-дружина репера Серьоги з поліцією домоглася зустрічі з синами.

Також Знай.ua писав, Слава Камінська підтримала дружину Серьоги Поліну Ололо