Пандемія коронавіруса і карантин внесли зміни в звичне життя не тільки звичайних людей, але і артистів. Так, студії "Квартал 95" довелося скасувати або перенести багато концертів та зйомок. Однак, гумористи-кварталівці не сумують і проводять вимушену відпустку весело і по-різному.

Так, на сторінці "Кварталу 95" в Instagram нещодавно показали карантинні розваги сім'ї одного з акторів – Степана Казаніна. Як виявилося, сімейство гумориста на вимушеному відпочинку вирішив подорожувати по Україні. На новому знімку, який з'явився на сторінці студії, можна побачити Степана з дружиною і маленьким сином, які зображені на прогулянці в "українській Венеції" – Вилкове. У підписі до публікації йдеться: "Продовжуємо подорожувати нашою неймовірною країною. На цей раз Казанины зупинилися у Вилковому – "Української Венеції". Друзі, хто з вас бував в цьому унікальному місті? Які враження?". Фолловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нові фото зоряного сімейства, засипаючи їх компліментами і відповідями на питання.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, чим зайняти дитину під час карантину - поради від зірок і українців в Італії та США.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, як перевірити себе на коронавірус — лікарі рекомендують самодіагностику.

Також портал "Знай.ua" писав, що Зеленского Кабмін і нардепів можуть ізолювати, адже в Раду міг потрапити коронавірус.