Популярна українська телеведуча і блогерша Регіна Тодоренко, яка прославилася зйомками в тревел-шоу "Орел і Решка", а тепер робить своє шоу "П'ятниця з Регіною", часто радує шанувальників яскравими постами у своєму Instagram. Нещодавно зоряна красуня вляпалася в скандал через своїх висловлювань з приводу домашнього насильства, але, схоже, пристрасті вщухли, і вона повернулася до звичного життя, роботи і яскравим постам в соцмережі. Так, в цей раз Регіна показала в милі фото, а в підписі до нього розповіла про кавуни.

"Любіть астраханські кавуни? Наш син - фанат смачних солодких смугастих кульок! А ще недавно я познайомилася з приголомшливою сім'єю селекціонерів, які запропонували спробувати всю палітру Арбузов, і це на секундочку: червоний кавун, рожевий, жовтий, помаранчевий і білий. Я знати не знала, що існує такий достаток сімейства гарбузових. Виявилося, що існує і найдорожчий кавун у світі, родом з Японії, вагою 11 кілограмів, який продали на аукціоні за 7200 $! Я кожен день дивуюся, як люди винаходять нові девайси, створюють нові види продуктів, схрещують, здавалося б, непоєднуване. Скажіть, ви вже створили щось, чим дуже пишаєтеся або все ще в процесі? ", - написала Тодоренко.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Тодоренко і Топалов роздають шанувальникам мерседес, гроші та техніку.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Регіна Тодоренко повернулася до зйомок свого шоу, ще й чоловіка експлуатує.

Також портал "Знай.ua" писав, що Регіна Тодоренко показала будинок своєї мрії.