Відома українська співачка Джамала знає, як найкраще провести час з сім'єю. Через карантин багато виступів у неї відмінилися, завдяки чому з'явилася можливість проводити більше часу з сім'єю. І Джамала воліла скористатися цим шансом по повній програмі. Вона з чоловіком і дітьми відправилася до Туреччини, яка нещодавно відкрила свої кордони для громадян України.

Джамала вибрала дату не випадково. Вона прибула до Туреччини в акурат до головного мусульманського свята Курбан Байрам. Джамала - справжня мусульманка, тому вона, разом з чоловіком, дотримується всіх канонів, які диктує Коран. Виконавиця написала, що їх старший син - Емір-Рахман, був у повному захваті від цього свята, в якому взяли участь сотні тисяч жителів Стамбула.

Крім того, мережа вперше побачила другого сина Джамали - Селіма Гірая. У сторіз співачка опублікувала фотографію малюка, який був на руках у неї, а потім і у її чоловіка. Однак обличчя хлопчика батьки поки не показують. Крім Джамали, її чоловіка і двох синів, а також її сестра з двома своїми дочками. "Сьогодні супер сімейний день", - так підписала фотографію співачка.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще