Популярна українська телеведуча Ольга Фреймут просто обожнює привертати до себе увагу різними способами в Instagram і Facebook. Нещодавно знаменитість виставила нову трепетну серію фото, вирушивши з чоловіком Володимиром Локотко та їх дітьми в сонячну Анталью, Туреччина, щоб вдосталь насолодитися літом.

Так, щаслива артистка приміряла довгу спідницю м'ятного кольору, шовковий топ на тонтих бретелях і шкіряні балетки, ніжно обіймаючи коханого серед пальм. Також Ольга показала молодшу красуню-доньку Євдокію, яка прикрашала зірковій мамі волосся квітами.

Фолловери залишилися в захваті: "Ой, навіть в профіль видно, що донька схожа на тата)", "Ви дуже гарна😍", "Класссссні ✨ гарного відпочинку ✨", "Справжні фото. ❤️ Ви дуже красиві!", "Дуже круті", "Щасливі на фото такі 😍", "Яка ви крихітка в порівнянні з чоловіком", "Копія тато збоку!", "Дуже приємно бачити щирі емоції без пафосу!", "Такі гармонічні😍. Дуже класні👍", "Виглядаєте шикарно!", "Яка ж вже доросла доця😍", "Яка Ви тендітна😍 Приклад для більшості дівчат😍".

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Оля Фреймут показала коханого чоловіка, шанувальники зворушені до сліз.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що дочка Фреймут розлютила мережа зухвалими танцями, Злата не витримала.

Також портал "Знай.uа" писав, що Фреймут оскандалилася новим проектом на Інтері".